Заявка и процес за изтриване на данни
Последна актуализация: 10.10.2026
Този превод се предоставя като любезност. При разминаване предимство има версията на испански език.
На тази страница4
soporte@weelist.app01Изтриване от приложението
WeeList включва опцията „Изтрий акаунта“ в раздела на профила. Този процес изтрива акаунта и извършва почистването на свързаните данни незабавно и окончателно. Изтритото изчезва и от криптираните резервни копия най-късно в рамките на 30 дни.
Виж го стъпка по стъпка в ръководството02Какво се изтрива
- Акаунтът за удостоверяване.
- Профилът на потребителя (име, потребителско име, аватар).
- Собствените списъци и всички свързани с тях елементи.
- Членствата, собствените покани и токените за известия.
- Аватарът и файловете в хранилището, които принадлежат на списъци, притежавани от потребителя.
03Какво може да бъде запазено
Ако човекът е създал елементи в списъци, притежавани от трети лица, тези елементи може да бъдат запазени без лична препратка (без свързан автор), за да се съхрани целостта на споделения списък.
04Изтриване по заявка
Ако нямаш достъп до приложението, можеш да поискаш изтриване на акаунта и данните си, като пишеш на soporte@weelist.app от имейла, свързан с акаунта ти. Ще обработим заявката в разумен срок. Администратор на личните данни: Miguel Ángel Chica Cámara.
Контакт
За поверителност, поддръжка или правни запитвания
