בקשה ותהליך למחיקת נתונים
עודכן לאחרונה: 10/10/2026
תרגום זה מסופק כשירות בלבד. בכל מקרה של סתירה, הגרסה בספרדית היא הקובעת.
01מחיקה מתוך האפליקציה
WeeList כוללת את האפשרות "מחיקת החשבון" בחלק הפרופיל. תהליך זה מוחק את החשבון ומבצע את ניקוי הנתונים הקשורים באופן מיידי וסופי. מה שנמחק נעלם גם מהגיבויים המוצפנים בתוך 30 יום לכל היותר.
לצפייה שלב אחר שלב במדריך02מה נמחק
- חשבון האימות.
- פרופיל המשתמש (שם, שם משתמש, אווטאר).
- הרשימות שבבעלותו וכל הפריטים הקשורים אליהן.
- החברויות, ההזמנות שלו ואסימוני ההתראות.
- האווטאר והקבצים באחסון השייכים לרשימות שבבעלותו.
03מה עשוי להישמר
אם אותו אדם יצר פריטים בתוך רשימות בבעלות צדדים שלישיים, פריטים אלה עשויים להישמר ללא הפניה אישית (ללא יוצר משויך), כדי לשמור על שלמות הרשימה המשותפת.
04מחיקה לפי בקשה
אם אין לך גישה לאפליקציה, אפשר לבקש את מחיקת החשבון והנתונים שלך בפנייה אל soporte@weelist.app מכתובת האימייל המשויכת לחשבון שלך. נטפל בבקשה בתוך זמן סביר. האחראי על עיבוד הנתונים: Miguel Ángel Chica Cámara.
