Solicitarea și procesul de ștergere a datelor
Ultima actualizare: 10.10.2026
Această traducere este oferită din curtoazie. În caz de neconcordanță, prevalează versiunea în limba spaniolă.
Pe această pagină4
soporte@weelist.app01Ștergerea din aplicație
WeeList include opțiunea „Șterge contul” în secțiunea de profil. Acest flux șterge contul și execută curățarea datelor asociate, în mod imediat și permanent. Ceea ce se șterge dispare și din copiile de rezervă criptate în cel mult 30 de zile.
Vezi pas cu pas în ghid02Ce se șterge
- Contul de autentificare.
- Profilul utilizatorului (nume, nume de utilizator, avatar).
- Listele proprii și toate elementele asociate lor.
- Apartenențele, invitațiile proprii și tokenurile de notificări.
- Avatarul și fișierele din stocare care aparțin listelor pe care le deține.
03Ce poate fi păstrat
Dacă persoana a creat elemente în liste deținute de terți, acele elemente pot fi păstrate fără referință personală (fără autor asociat), pentru a păstra integritatea listei partajate.
04Ștergerea la cerere
Dacă nu poți accesa aplicația, poți solicita ștergerea contului și a datelor tale scriind la soporte@weelist.app de pe adresa de email asociată contului tău. Vom soluționa solicitarea într-un termen rezonabil. Operator de date: Miguel Ángel Chica Cámara.
Contact
Pentru confidențialitate, asistență sau solicitări legale
