Захтев и поступак брисања података
Последње ажурирање: 10.10.2026.
Овај превод се нуди из љубазности. У случају неслагања, меродавна је верзија на шпанском.
На овој страници4
soporte@weelist.app01Брисање из апликације
WeeList у одељку профила садржи опцију „Избриши налог”. Тај ток брише налог и одмах и трајно спроводи чишћење повезаних података. Избрисано нестаје и из шифрованих резервних копија најкасније у року од 30 дана.
Погледај корак по корак у водичу02Шта се брише
- Аутентификациони налог.
- Кориснички профил (име, корисничко име, аватар).
- Сопствене листе и сви њихови припадајући елементи.
- Чланства, сопствене позивнице и токени обавештења.
- Аватар и датотеке из складишта које припадају листама у његовом власништву.
03Шта може да се задржи
Ако је особа направила ставке унутар листа у власништву трећих лица, те ставке могу остати без личне референце (без придруженог аутора) ради очувања целовитости дељене листе.
04Брисање на захтев
Ако не можеш да приступиш апликацији, брисање свог налога и својих података можеш затражити писањем на soporte@weelist.app са адресе е-поште повезане са твојим налогом. Захтев ћемо обрадити у разумном року. Руковалац обраде података: Miguel Ángel Chica Cámara.
Контакт
За приватност, подршку или правне захтеве
