Αίτημα και διαδικασία διαγραφής δεδομένων
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2026
Αυτή η μετάφραση παρέχεται ως ευγενική παραχώρηση. Σε περίπτωση απόκλισης, υπερισχύει η ισπανική έκδοση.
Σε αυτή τη σελίδα4
soporte@weelist.app01Διαγραφή από την εφαρμογή
Το WeeList ενσωματώνει την επιλογή «Διαγραφή λογαριασμού» στην ενότητα του προφίλ. Αυτή η ροή διαγράφει τον λογαριασμό και εκτελεί την εκκαθάριση των σχετικών δεδομένων άμεσα και οριστικά. Ό,τι διαγράφεται εξαφανίζεται και από τα κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας το πολύ μέσα σε 30 ημέρες.
Δες το βήμα βήμα στον οδηγό02Τι διαγράφεται
- Ο λογαριασμός αυθεντικοποίησης.
- Το προφίλ του χρήστη (όνομα, όνομα χρήστη, avatar).
- Οι δικές του λίστες και όλα τα σχετικά στοιχεία τους.
- Οι συμμετοχές, οι δικές του προσκλήσεις και τα διακριτικά ειδοποιήσεων.
- Το avatar και τα αρχεία της αποθήκευσης που ανήκουν σε λίστες ιδιοκτησίας του.
03Τι μπορεί να διατηρηθεί
Αν το άτομο είχε δημιουργήσει στοιχεία σε λίστες ιδιοκτησίας τρίτων, αυτά τα στοιχεία μπορεί να διατηρηθούν χωρίς προσωπική αναφορά (χωρίς συνδεδεμένο συντάκτη) για να διατηρηθεί η ακεραιότητα της κοινής λίστας.
04Διαγραφή κατόπιν αιτήματος
Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στην εφαρμογή, μπορείς να ζητήσεις τη διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων σου γράφοντας στο soporte@weelist.app από το email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σου. Θα εξετάσουμε το αίτημα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Υπεύθυνος επεξεργασίας: Miguel Ángel Chica Cámara.
Επικοινωνία
Για απόρρητο, υποστήριξη ή νομικά αιτήματα
